Voorgerechten & Tussengerechten

Brood met smeersels 6,50
Rundercarpaccio
Met basilicum olie, kappertjes, spek en Parmezaanse kaas
12,50
Bombe van Heilbot
Met krab en rode paprika dressing
14,50
Torentje van avocado
Met tomaat, zalm en kwarteleitjes
13,75
Sint-Jacobs schelp
Met Hollandse garnalen en cocktailsaus
16,50
Gerookte eendenborst
Met Citrus dressing
11,50
Carpaccio van rode biet
Met een crumble van geitenkaas en walnoten en acetostroop
9,50
Vitello tonato
Met huisgemaakte tonijnsalade
11,50
 
Warme tussengerechten 
Mini-lamsburgertje
Met Tzatziki
8,00
Lauw-warme buikspek
Met 2 gamba’s en 5 spices dressing
9,25
Kreeften soepje
Met rivierkreeftenstaartjes
8,50
Gua Boa broodje
Met pulled chicken en BBQ mayonaise
8,75
zalm uit de oven
Met een saus van prei en garnalen
9,00
Mosterdsoep
Met prei en spekjes
6,75
Duet van geitenkaas
Geitenkaas kroketjes met geitenkaas gegratineerde appeltjes
9,00